10 травня 2019
Відкрився найдорожчий курорт у світі

На Філіппінах відкрився найдорожчий курорт в світі - це BANWA PRIVATE ISLAND. Курорт займає цілий острів в Палаванському архіпелазі.

Добиратися на острів гості курорту будуть по повітрю зі столиці країни - Маніли. Вартість перельоту на 9-тимістному гідролітаку коштує 990 доларів, а квиток на 5-тимістному гелікоптері -11,6 тисяч доларів.

BANWA PRIVATE ISLAND складається всього з шести вілл, вартість проживання в яких досягає 100 тисяч доларів на добу. При цьому є мінімальний поріг - не можна замовити віллу менш, ніж на три дні. У кожній віллі є окремий, безбортовий басейн, з'єднаний з океаном.

Як розваги гостям пропонують гольф, підводне плавання, сноркелінг, водні лижі, катання на водних мотоциклах і катамарані, теніс і йогу. Всі процедури СПА-центрів для відвідувачів безкоштовні і без обмежень за кількістю відвідувань. Із харчування - тільки здорова їжа, страви складаються з овочів і фруктів, вирощених безпосередньо на острові, а також морські делікатеси, здобуті там же.

До відкриття BANWA PRIVATE ISLAND найдорожчим місцем вважалися Віргінські острови, де на острові, посередині океану, серед чудового саду розташовані чотири вілли. Мінімальна вартість перебування на острові становить 30 тисяч доларів.

Так за що ж платять такі великі гроші? Самітність і комфорт. Це можливість відпочити від суєти, відчути єднання з природою, адже вишуканий ландшафтний дизайн створює відчуття незайманої чистоти місця. Відпочивайте із задоволенням!

Інші новини

27 September 2019
Лише у подорожах ми пізнаємо самих себе, переживаємо найкращі моменти життя, наповнюємо серце та душу новими…
21 серпня 2019
Всесвітня туристична організація (UNWTO) склала список найбільш відвідуваних  країн в світі: 1. Франція-93,…
10 травня 2019
У Дубаї в 2020 році запустять найвище колесо огляду в світі. Відкриття приурочать до старту виставки EXPO…
10 травня 2019
Український паспорт піднявся у світовому рейтингу впливовості паспортів. У порівнянні з минулим роком,…
10 травня 2019
Найпопулярніше час для відпочинку - це, звичайно ж, літо. Багато жителів нашої країни вирішують провести…